PERSONDATAPOLITIK

Fredericia Furniture A/S er underlagt den til enhver tid gældende danske persondatalovgivning.
I medfør heraf er Fredericia Furniture A/S CVR.nr. 45607313, treldevej 183, 7000 Fredericia datansvarlig for de oplysninger, der registreres om kunder og besøgende på https://www.fredericia.com.

INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER
Hos Fredericia indsamler vi følgende personoplysninger om dig:
Navn, adresse, mailadresse, telefonnummer

  • Når du registreres på vores partnerportal
  • Når du tilmeldes vores nyhedsbrev
  • Når du korresponderer med os

Vi benytter cookies på vores hjemmeside med følgende formål:
  • At forbedre hjemmesidens brugervenlighed og personliggøre hjemmesiden til dig
  • At analyserer brugen af vores hjemmeside og indsamle statistik om besøgende.

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER
Vi anvender alene dine personoplysninger til følgende formål:
  • At kunne give dig mulighed for at downloade relevant markedsføringsmateriale
  • At kunne sende dig infomails, invitationer og pressemeddelelser
  • At kunne servicere dig i forbindelse med handel af vores produkter.

OVERFØRSEL AF DINE PERSONOPLYSNINGER TIL TREDJEPARTNER
Vi kan overføre dine personoplysninger til følgende kategorier af tredjeparter:
  • Serviceudbydere, der assisterer med vores virksomhedsaktiviteter, herunder hostingudbydere, udbydere af software og analyseværktøjer mv.
  • Offentlige myndigheder i det omfang det er påkrævet i forhold til lov, retskendelse, eller hvis det er nødvendigt for at dokumentere, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder
  • Vores rådgivere, herunder revisionsfirmaer og advokatkontorer
  • Tredjeparter, der leverer produkter eller services i tilknytning til events vi afholder.

BESKYTTELSE OG OPBEVARING AF DINE PERSONOPLYSNINGER
Vi tager din sikkerhed alvorligt og vil altid sikre, at de nødvendige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger er implementeret for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret eller ulovlig behandling samt tab, ændring, misbrug eller offentliggørelse. Vi gemmer dine oplysninger på udstyr med begrænset adgang placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre om de personoplysninger vi behandler, håndteres forsvarligt og i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen.

SLETNING DINE PERSONDATA
Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til de formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

DINE RETTIGHEDER
Du har ret til at få adgang til dine persondata og få oplyst hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst hvor længe vi opbevarer dine data. Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os på gdpr@fredericia.com