Craft & Materials

 

 


Modern Originals

 


Lige siden grundlæggelsen af Fredericia i 1911, har vi opfordret folk til at købe færre, men bedre og mere holdbare produkter. Vores mål er altid at producere solide, tidløse møbler, der kun bliver smukkere med tiden.


 
 

"Det er afgørende, at de ting vi køber til vores hjem ikke skal skiftes ud igen og igen, men i stedet kan ældes med ynde."

— Andreas Graversen, CEO for Fredericia, 1955-1995.

 

Fra generation til generation 

Vores tankegang er blandt andet er inspireret af vores samarbejde med Børge Mogensen, en stor fortaler for det tidløse, slidstærke design. Langtidsholdbare, veludtænkte og veludførte idéer, som bidrager positivt til menneskers liv – og som er stærke nok til at kunne gå i arv fra generation til generation.


Læs mere om vores værdier

 

 

Det fineste træ


De fleste af vores møbler er udført i træ, et materiale der er værdsat for sin skønhed og evne til at ældes med ynde. Træ er en vital del af verdens økosystem. Så vi ser det som vores pligt, når vi arbejder med træ, at skabe funktionelt design.


Læs mere om det træ vi anvender

 

 

 

Vores læder

Hele Fredericias læderkollektion består af huder fra europæiske kvægbesætninger, primært fra Tyskland, Sverige og Danmark. For en stadig større del af vores produkter tilbyder vi nu også udvidet sporing, der gør det muligt at spore hver eneste hud tilbage til det specifikke dyr.


Udforsk kollektionen


  

Polstring 

For at gøre det nemmere at navigere i mængden af tekstiler, læder og farver, vi har til rådighed, har vi sammensat en værktøjskasse i raffineret materiale, der hjælper dig med at gøre dine valg så enkle som muligt.


Udforsk vores materiale udvalg