Omfattende læderekspertise


Læder har været anvendt i møbelfremstilling i mere end tusind år. Det er et stærkt materiale, der sikrer langtidsholdbare produkter. Læder besidder naturlige egenskaber, der gør at møbler betrukket med læder kun bliver smukkere med tiden. Lædermøbler vil efter mange års brug og levet liv opnå en smuk og unik patina.Et naturligt materiale

Gennem årene har vi perfektioneret vores forhold til lædergaverier for at kunne tilbyde markedets mest udsøgte lædermøbler. Helt op til 1990erne, hvor det sidste danske garveri lukkede, havde Danmark en stor tradition indenfor lædergarvning. I dag garves alt Fredericias læder i Italien og Sverige, og vores direkte adgang til garverierne er en vigtig del af vores indkøbsproces. Vi udvælger omhyggeligt, så vi kun indkøber kvalitetslæder og dermed sikrer vores designs de ypperste kvaliteter.
Video fra Tärnsjö Garveri


Certification

Smukt kvalitetslæder starter med en sund kvægbesætning. Alt Fredericias læder stammer fra kendte, certificerede producenter, som udviser stor respekt for dyrene og har et godt øje på optimeringen af hudernes kvalitet.

Vores standardpolstringslæder er garvet i Italien og certificeret med det tyske miljømærke Der Blaue Engel, verdens ældste miljømærke, der har sat høje standarder for miljøvenligt produktdesign siden 1978.

Generations of use

Hele Fredericias læderkollektion består af huder fra europæiske kvægbesætninger, primært fra Tyskland, Sverige og Danmark. For en stadig større del af vores produkter tilbyder vi nu også udvidet sporing, der gør det muligt at spore hver eneste hud tilbage til det specifikke dyr.