BM61 Chair & BM62 Armchair af Børge Mogensen

Fredericia Furniture Fredericia Furniture

Slank, men solid, enkel, men karakterfuld. Med sit rene formsprog og ærlige materialevalg overgår BM61 Chair og BM62 Armchair enhver moderne trend. Begge varianter er en hyldest til Fredericias designfilosofi: At skabe moderne originaler, som holder. For designer Børge Mogensen var udgangspunktet for et tidløst design netop simple linjer, som udelukkede alt overflødigt, kombineret med et smukt forarbejdet håndværk, hvilket går igen i begge versioner af den klassiske og karakterfulde spisebordsstol.

Stolen, som kommer med sæde og ryg i sjene- eller gjordeflet spændt ud på en solid træramme, afspejler samtidig det fokus på materialitet, som har været udgangspunktet for Fredericia siden etableringen i 1911. En stol, som med sit ærlige materialevalg er skabt til at blive smukkere med tiden.

Fredericia Furniture Fredericia Furniture

Med BM61 Chair og BM62 Armchair formåede Børge Mogensen at skabe optimal komfort i et slankt udtryk, som er overraskende solidt. Det let rundede ryglæn understøtter ryggen præcis dér, hvor den måtte have behov. Således inviterer den nederste del af ryglænet til en oprejst position, mens den øverste del af ryglænet inviterer til en mere afslappet position. Resultatet er en tidløs og kompromisløs spisebordsstol, som også er komfortabel før og efter middagen.

Uanset om du vælger versionen med eller uden armlæn i enten sjeneflet eller gjordeflet i natur eller sort, får du et omhyggeligt udtænkt ikon. Et design, der vil tage sig smukt ud i alt fra high-end-restauranter til butiksmiljøer og private hjem og som et statement piece på gallerier, museer og kontorer.