Fredericia Furniture Fredericia Furniture

I en verden drevet af behovet for individuelle løsninger tilbyder Calmo alle muligheder for at skabe en personlig løsning. I sofaserien Calmo, designet af den portugisiske designer Hugo Passos, mødes rene linjer og diskrete runde former. Serien kommer i flere forskellige størrelser samt med en chaise longue, der kan tilføjes i hver ende. Føj dertil et bredt udvalg af tekstiler samt ben af enten massiv træ eller stål og kombiner selv elementerne på kryds og tværs i et udtryk tilpasset netop dit individuelle behov.

Calmo er fuld af personlighed og har flere smukke signaturdetaljer som fx en fin runding på indersiden af armlænene. Går du lidt tættere på, vil du opdage en diskret søm, der smyger sig fra indersiden til ydersiden af armlænet og slutter på sofaens bagside. En fin, næsten usynlig detalje, der er med til at give designet karakter.

Fredericia Furniture Fredericia Furniture

Calmo er en moderne fortolkning af Børge Mogensens vision – at producere funktionelle hverdagsmøbler med lang levetid. Jeg er meget stolt af, at vi har skabt en afslappet, stærk og elegant sofaserie, som jeg håber folk vil nyde.”
-
Hugo Passos

Hos Fredericia er vi kendt for vores håndværk. Det afspejler sig selvfølgelig også i
Calmo-serien, der er skabt ud fra de bedste håndværksmæssige principper, man kan tænke sig. Hvor end man ser, fra selve konstruktionen til detaljerne, mødes man af eksklusive materialer og en garanti for vedvarende komfort. På den måde er Calmo mere end bare en sofa. Det er en moderne fortolkning af måden, vi bor på, drevet af ønsket om at leve ideerne ud, hvad angår indretningen af boligen. Elegant, underspillet og udsøgt udformet.

Fredericia Furniture Fredericia Furniture