Meadow Lamp
af Space Copenhagen

 


Meadow Lamp er en bordlampe med en fin kuppelformet skærm i mundblæst, hvidt opalglas. Skærmen balancerer på en mindre, og noget tungere, bund af massiv, mørk sandsten. Udtrykket er på én gang kontrastfyldt – og alligevel organisk, beroligende og ukompliceret.


 
Som hos søsterlampen Fellow centrerer designet sig om kontrasten mellem de to materialer, som smelter sammen og bliver til en visuelt afbalanceret og sammenhængende enhed.

Navnet Meadow betyder “eng” på engelsk og inspiration til navnet kommer fra lampens rolige lys. Meadow Lamp kan kaste blødt lys i alle miljøer, lige fra hoteller, restauranter og firmaer til private hjem.
 Space Copenhagen

Signe Bindslev Henriksen og Peter Bundgaard Rützou er kendt for at bruge deres kreative evner på tværs af mange forskellige designdiscipliner, og selv beskriver de deres tilgang til design som “poetisk modernisme”. Stilen ses i sær i deres nøje fokus på materialer, deres interesse i menneskets natur og adfærd og den stædige jagt efter det æstetisk holdbare design.