Mono Pouf
af Due & Trampedach

 


Mono Pouf er et ganske entydigt design, men mulighederne er mange. Den smukke puf kan bruges som skammel, sidebord, fodstøtte eller som dekoration. Mono fås i forskellige størrelser og er dermed så fleksibel, at den kan passe ind i ethvert rum – lige fra private hjem til butikker, restauranter, hoteller, venteværelser og firmaer.


 

Kedersyningen er et bærende element i designet og afspejler Fredericias stolte håndværkstradition. På Mono Pouf tilfører kedersyningen både æstetisk og sjæl til det samlede udtryk.

Due & Trampedach fandt inspirationen til designet i krydsfeltet mellem Børge Mogensens 2213 Sofa og deres idé om en flytbar enhed. Mono Pouf er et relativt simpelt, men alsidigt og skalerbart design, der reflekterer designduoens fælles talent for håndværk, præcision og perfektion.

Mono Pouf fås i fire varianter, der alle afspejler vores tradition for gode, stærke materialer: vegetabilsk naturlæder, sort eller cognacfarvet semianilin-læder eller kraftigt belgisk linned. Due & Trampedach

Danske Due & Trampedach har en fælles forkærlighed for materialer. Deres design er udført i materialer, der indbyder til taktile oplevelser med både overflader, kvaliteten og håndværket. Og særligt arbejder de, ligesom Fredericia Furniture, meget med de naturlige materialer, der bliver smukkere med tiden.

Fordi de altid udforsker forskellige teknikker og genrer, kan Due & Trampedach ikke fastlåses i en bestemt stilkategori. Og det er helt bevidst. De designer særskilte værker, der er simple og funktionelle nok til at stå alene.