Pal Table Series
af Keiji Takeuchi

 


For den japanske, Milano-baserede designer Keiji Takeuchi er det enkle vejen til det sofistikerede.

Pal er et lille, fleksibelt bord med en bordplade i solidt træ, udformet som en bakke, og elegant monteret på en slank fod af rustfri stål. Og det engelske navn Pal dækker præcist over designets funktion – en god støtte, når du har brug for det.


 Pal fås med to forskellige typer baser, i tre højder og tre størrelser, som kan kombineres. Både træ og stål er solide materialer, som får en smuk patina med tiden.

Takeuchi beskriver ofte selv sine designs som ”objekter, du vil leve med” og refererer til de dele af et design, der ikke er hverken synlige eller håndgribelige, men som i stedet beskriver hvilken følelse eller stemning, designet giver dig.

Vores samarbejde med Takeuchi startede i 2019, hvor han designede en bænk til Fiskars Art and Design Biennale, som Fredericia producerede. Pal er det første af vores fællesprodukter, der kommer i større produktion.


 Keiji Takeuchi

Keiji Takeuchi er møbel- og industrieldesigner og har en meget global baggrund. Født i Japan, bosat i Milano, opvokset i New Zealand og uddannet i Paris. Den blandede baggrund giver ham mulighed for at skabe design, der bryder enhver form for kulturel eller sproglig barriere, og i stedet udtrykker en renhed helt fri for overflødige detaljer. For Takeuchi er det enkle vejen til det sofistikerede.