Sequoia Pouf 
af Space Copenhagen

 


Designerduoen Space Copenhagen hentede inspiration til Sequoia-puffen i et ganske særligt amerikansk træ. Det ikoniske tunnel-træ fra Yosemite Nationalpark, the Wawona Tree, der var så bredt, at man kunne køre igennem det i sin bil.


 
Som kontrast til de gigantiske Redwood-træer, er Sequoia Pouf dog både kompakt, flytbar og meget alsidig. Designet har et blødt og organisk udtryk, formen er karakteristisk og skulpturel, kanterne smukke og kurvede.

Sequoia Pouf er et opfindsomt og multifunktionelt design, der er ideelt som skammel, fodstøtte eller et smukt sted at ligge en god bog – og som et dekorativt element på hoteller, i offentlige rum, butikker, firmaer og private hjem. Puffen fås med polstring i enten fladvævet uld, bouclé eller blødt fåreskind.

 Space Copenhagen

Space Copenhagen skaber nye og anderledes udtryk ved at balancere modsætninger og udforske det rum, der opstår mellem det storslåede og det nedtonede, det klassiske og det moderne, det industrielle og organiske, lyset og skyggen.

Af de mest kendte interiørløsninger skal nævnes deres prisvindende design for 11 Howard Hotel i New York og The Stratford i London. På dansk jord har de blandt andet stået for indretningen af de meget anmelderroste restauranter Geist og Geranium samt den oprindelige Restaurant Noma i København.