Silhouette Mirror 
af OEO Studio

 


Med fokus på materialer, håndværk og sublim æstetisk, har danske OEO Studio skabt en serie spejle indrammet af massivt træ. Cirklen, firkanten og rektanglet er klassiske geometriske former, som vi alle kender, men i Thomas Lykke og Anne-Marie Buemanns hænder fremstår formene tidsløse og nutidige.


 
Rammen af valnøddetræ giver et varmt og roligt udtryk. Træets årer er synlige og skaber et flot organisk mønster. Og de sirlige detaljer, de veludførte fræsninger og de synlige tapninger, opsummerer alt det et spejl skal være, når det er håndværksmæssigt godt og elegant udført.

Du kan bruge Silhoutte-spejlene i mindre rum og få fornemmelsen af, at rummet udvides. Eller integrere dem ind i større miljøer og opleve hvordan stemningen breder sig.

 OEO Studio

Danske OEO Studio er grundlagt i 2003 af Thomas Lykke og Anne-Marie Buemann. De har base i København, men har et særligt projektkontor i Tokyo. Sammen har de et stærkt ry for deres passionerede og grundige tilgang til designopgaver. For OEO Studio er design nemlig ikke en løsrevet del, men derimod en helhed, der skal spille sammen med alt det andet, deres kunder også vil.