PATO - ALSIDIG OG FLEKSIBEL

Fredericia Furniture Fredericia Furniture

Pato er en enkel stol med et rent udtryk, som fås i en lang række varianter, der kan bruges i enhver indretning. Pato er perfekt til alle slags boliger, fra større villaer til lejligheden i byen eller sommerhuset. Med sin enkle strømlinede æstetik er den ligeledes yderst velegnet til caféer, barer og restauranter.

Pato kollektionen omfatter en bred vifte af varianter – det er detaljerne, der gør forskellen. Udforsk Pato med 4 ben, med eller uden arme, samt Pato Wood Base, Pato Barstool og Pato Stool. Alle egner sig perfekt som spisebordsstol.

Fredericia Furniture Fredericia Furniture

Skab dit eget look. Med Pato er du din egen designer, når det gælder om at skabe det look, du ønsker. De polstrede versioner tilføjer en ekstra dimension af komfort, der er ideel til spisebordet og får både det visuelle udtryk og den taktile følelse til at gå op i en højere enhed. Vælg nuancer, der matcher hinanden, eller bland forskellige nuancer for at skabe et mere levende udtryk. Leg med de forskellige tekstilmønstre, og gå på opdagelse i vores store udvalg af lædertyper og farver. Mulighederne er uendelige.

Træ, skaber varme og hygge. Træ er hjørnestenen i vores designarv og et naturligt materiale, der tilføjer varme til ethvert design. Det gælder også for Pato, hvor stellet i massivt træ og de smukke træben giver stolen et elegant og naturligt udtryk. Sæt træet sammen med en skal i læder, stof eller i miljøvenligt polypropylen i en af de mange farvemuligheder. Uanset hvad, så bliver stolen helt, som du forestiller dig den – bare lidt bedre.

Fredericia Furniture Fredericia Furniture