En stilfuld lillebror til Yksi Chair

Fredericia Furniture Fredericia Furniture

Yksi Stool har samme elegante og lette udtryk over sig som sin storebror Yksi Chair. Yksi er det finske ord for “et” og er designet af den dansk/finske design duo Thau & Kallio. For dem er stolen et designstatement og fanger essensen af, hvad en barstol er og skal kunne.

Det særlige ved Yksi Stool er især de smukke ben, som på hver side af stolen er formet som et omvendt Y - en poetisk og karakteristisk signaturdetalje og samtidig en robust base udført i massiv eg. Sædets buede form fås som polstret eller i egetræsfiner, er designet ergonomisk med maksimal komfort og er samtidig minimalistisk i sit udtryk.

“Vi tog udgangspunkt i essensen af hvad, der udgør en klassisk barstol og tilføjede så de iboende kvaliteter, man finder i omhyggeligt og perfekt forarbejdet træ.” - Thau og Kallio

Træets kvalitet, det omhyggeligt udførte håndværk og de rene linjer gør tilsammen Yksi Stool til en varm og stilfuld tilføjelse i ethvert moderne interiør, hvad enten det er til brug i et privat køkken, restaurant, bar, kantine eller butiksmiljø.