Due & Trampedach

“Først når du mærker på et stykke design med dine hænder, får du en ægte forståelse for materialet, håndværket og kærligheden, der ligger bag.”

Danske Due & Trampedach har en fælles forkærlighed for materialer. Deres design er udført i materialer, der indbyder til taktile oplevelser med både overflader, kvaliteten og håndværket. Og særligt arbejder de, ligesom Fredericia Furniture, meget med de naturlige materialer, der bliver smukkere med tiden.

Fordi de altid udforsker forskellige teknikker og genrer, kan Due & Trampedach ikke fastlåses i en bestemt stilkategori. Og det er helt bevidst. De designer særskilte værker, der er simple og funktionelle nok til at stå alene.

Birgitte Due Madsen trækker på sin uddannelse og sine erfaringer som keramiker og produktdesigner med et bankende hjerte for det skulpturelle. Mens Jonas Trampedach fokuserer på møbler og industrielt design, godt udrustet med en masse historisk designviden fra sin karriere som international antikhandler. Sammen forløser de deres ideer med godt håndværk, præcision og perfektion. De styrer sikkert udenom flygtige trends og tendenser og skaber i stedet solide projekter, hvor det er interaktionen mellem design og bruger, der afgør materialevalget.